Over ons

Heb je enig idee hoeveel mensen een hekel aan opruimen hebben? Het is uiteraard lastig om dit wetenschappelijk te onderzoeken, maar wij zijn ervan overtuigd dat veel mensen hier een hekel aan hebben. Dat geldt echter niet voor ons. In dit geval betekent ‘ons’ het team van specialisten dat aan deze website werkt. Wij zijn elke dag bezig met het reviewen van opruimproducten en met het geven van de beste adviezen.

Waarom wij dit doen? Onder meer omdat wij een bepaalde passie voor opruimen hebben. Het is zeker niet onze hobby om elke dag op te ruimen. Maar, het is wel onze hobby om de beste opruimproducten te gebruiken en daarmee het opruimen zo efficiënt mogelijk te maken. Met deze website willen wij je graag laten zien dat je heel efficiënt en snel een woning volledig op kunt ruimen.

Daarnaast hebben wij opgemerkt dat online veel foutieve informatie te vinden is. Je wordt op andere websites niet alleen fout geïnformeerd, maar ook nog eens oneerlijk. Dit komt doordat andere websites met bepaalde merken of fabrikanten samenwerken. Die samenwerking zorgt ervoor dat niet de beste producten aangeraden worden, maar juist de producten van die merken.

Dit doen wij anders. Ons team werkt 100% onafhankelijk. Wij werken simpelweg niet met merken of fabrikanten samen. Doordat het aan zo’n samenwerking ontbreekt, zijn wij vrij om je alleen van de beste adviezen te voorzien. Uiteindelijk is dat ook ons doel. Wij proberen jou zo goed mogelijk te helpen. Dat doen we op deOpruimgids.nl middels tal van reviews. Neem deze reviews op je gemakje door en schaf direct de beste opruimproducten voor in je woning aan.