1. nas

De top 10 beste nas van 2024

Verbaas je over de beste nas die je kunt kopen. Geen klus meer om er één uit te kiezen, want hier worden de top 10 besproken. Automatisch reserveer je een plekje in deze wereld, gevuld met duizenden opslagmogelijkheden. Maar welke nas moet je kiezen? Met deze top 10 ben je verzekerd van de beste keuze. Ontdek welke nas past bij jouw situatie en word de koning van je eigen NAS.

Wat is de beste nas? Vind hier de 10 beste nas'en van 2024!

Wist je dat je veel gelukkiger bent in een geordend thuis? Wist je dat je veel beter werkt in een opgeruimd en geordend kantoor? Dit zijn prima redenen om een nieuwe nas uit te kiezen. Graag helpen wij je hier een handje bij, aangezien het aanbod van nas nogal uitgebreid is.

Wat is nou de beste nas waar je voor kunt kiezen? Het antwoord op deze vraag hangt vooral van je eigen wensen en voorkeuren af. Ons doel is in ieder geval om jou op de 10 beste nas te wijzen. Dat doen we in dit artikel. Neem onderstaande 10 reviews door en ontdek wat voor jou de beste nas is.

Update: 1 aug. 2023

De 3 beste nas'en in het kort besproken

Spreekt de aanschaf van een nas je nu al aan? Logisch. Dit is simpelweg een zeer nuttig product voor in huis. Voordat je van het nuttige effect kunt genieten, moet je eerst de beste nas uitkiezen. Graag raden wij je daarvoor aan om de 3 onderstaande reviews door te nemen. In deze 3 reviews maak je namelijk kennis met de 3 beste nas van dit moment.

1. Amber X Slimme Persoonlijke Hybride Cloud Opslag NAS 512 GB SSD 6 Core ARM-Processor.

5/5

Amber X Slimme Persoonlijke Hybride Cloud Opslag NAS 512 GB SSD 6 Core ARM-Processor biedt u een eenvoudige oplossing voor al uw gegevensopslagbehoeften. Met deze slimme persoonlijke cloudoplossing heeft u niet alleen lokaal toegang tot al uw bestanden, maar ook overal ter wereld. Met de Amber-app kunt u eenvoudig bestanden uploaden en downloaden, waar u ook bent. Daarnaast heeft u met deze oplossing een ultieme controle over uw gegevens. Met deze beveiligde opslaghub kunt u zelf bepalen wie uw bestanden kan bekijken en wie niet. U kunt ook verschillende mappen aanmaken en bepaalde bestanden alleen toegankelijk maken voor bepaalde gebruikers. Met deze oplossing bent u dus voorzien van de beste beveiliging voor al uw gegevens.

2. Amber One AmberPRO 2TB(1TB*2), Personal Home Cloud Server, NAS Wifi Router AC2600 2GB RAM Docker ready.

5/5

Het Amber One AmberPRO 2TB(1TB*2) Personal Home Cloud Server NAS Wifi Router AC2600 2GB RAM Docker ready systeem is een unieke manier om je data thuis op te slaan. Deze server heeft een uitstekende prestatie, met twee harde schijven met elk 1TB aan opslagruimte, 2GB RAM, Wifi Router AC2600 en Docker ready. Deze server maakt het mogelijk om je data veilig op te slaan en onbeperkt te delen met je vrienden, gezin en kantoor. Daarnaast biedt AmberPRO je toegang tot extra functies. Met de Amber app kun je overal toegang tot je data krijgen. Ook is het mogelijk om je foto’s en video’s te streamen naar je TV met de Amber TV casting functie. Daarnaast kun je je Android of iPhone camera back-up instellen, waardoor je foto’s en video’s automatisch worden gesynchroniseerd. Zo blijft je data altijd veilig en bij je thuis.

3. Synology DS120j NAS.

5/5

De Synology DiskStation DS120j is een betrouwbare NAS-oplossing voor thuisgebruikers. Met de DS120j kunt u uw persoonlijke gegevens eenvoudig en veilig opslaan, delen en back-uppen. De DS120j ondersteunt een breed scala aan bestands- en netwerkprotocollen, waardoor het eenvoudig is om bestanden te delen met andere apparaten op uw netwerk. Daarnaast biedt de DS120j ook een groot aantal flexibele en krachtige toepassingen voor het beheer van uw gegevens, zoals Surveillance Station voor het beheer van uw IP-camera's en Photo Station voor het beheer van uw foto's. De Synology DS120j is gemaakt voor eenvoudig gebruik, zelfs voor gebruikers die niet vertrouwd zijn met netwerkapparatuur. Het is eenvoudig te installeren en te gebruiken, en biedt een intuïtieve web-gebaseerde gebruikersinterface. Met de meegeleverde Synology Assistant-software kunnen gebruikers ook eenvoudig verbinding maken met de DS120j vanaf hun pc of Mac. Ook de integratie met mobile apparaten, zoals iPhone, iPad en Android-smartphones, is eenvoudig dankzij de Synology Mobile Apps. De Synology DiskStation DS120j wordt geleverd met de 2 jaar garantie van Synology, waardoor u zeker bent van een betrouwbare oplossing voor uw persoonlijke gegevens.

Nog eens 7 (meer dan) goede nas'en

Vind je de 3 bovenstaande nas niet perfect? Dan is het verstandig om nog even verder te kijken. Ook op dit gebied helpen wij je graag een handje. Wij hebben immers een complete top 10 van de beste nas voor je samengesteld. Neem ook 7 onderstaande reviews door. Mogelijk sluit één van de onderstaande 7 nas het beste op jouw wensen aan.

4. Netwerkopslag Synology DS220.

5/5

Met de Synology DS220+ krijg je de beste oplossing voor al je opslagbehoeften. Dit netwerkopslagapparaat dat draait op een Synology DiskStation Manager (DSM) biedt een uitgebreide en betrouwbare opslagoplossing voor al je bestanden. Het is een krachtige twee-bay NAS met een hoge prestatie, flexibele opslag en een uitgebreid set van functies. Met de Synology DS220+ kun je je opslagcapaciteit vergroten door middel van de ondersteuning van harde schijven van maximaal 16 TB aan opslagruimte. Het uitgebreide besturingssysteem van de Synology DS220+ biedt een uitgebreide set aan functies voor het beheren van je bestanden. Het biedt ondersteuning voor een breed scala aan bestandssystemen, waaronder ext4, HFS+ en NTFS. Ook biedt het ondersteuning voor verschillende cloud-opslagdiensten, waaronder Dropbox, Google Drive en Microsoft OneDrive. Je kunt hiermee je bestanden eenvoudig synchroniseren en delen met anderen. Daarnaast biedt de Synology DS220+ ook ondersteuning voor beveiliging met behulp van twee-factor authenticatie en bestandsversleuteling.

5. Western Digital My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB.

5/5

Western Digital My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB biedt een unieke manier om alle digitale bestanden te organiseren en te delen. U kunt deze opslagoplossing gebruiken om al uw foto's, video's, muziek en documenten te bewaren in één centrale plek. U kunt deze opslaglocatie gebruiken om uw bestanden en media te synchroniseren met meerdere apparaten, waardoor u er altijd toegang toe heeft, waar u ook bent. De Western Digital My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB biedt een betrouwbare, gebruiksvriendelijke manier om al uw bestanden te beheren. U kunt deze opslagoplossing gebruiken om back-ups te maken van alle bestanden vanaf uw pc, laptop, tablet of smartphone. U kunt ook bestanden delen met familie en vrienden, zodat iedereen toegang heeft tot dezelfde bestanden, waar ze ook zijn. Bovendien biedt de Western Digital My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB een hoge beveiliging, zodat al uw bestanden altijd beveiligd zijn.

6. Synology DS220J NAS Barebone Zonder harde schijven Geschikt voor 2.5" en 3.5.

5/5

De Synology DS220J NAS Barebone is een geweldige opslagoplossing voor uw persoonlijke en professionele benodigdheden. Met de twee sleuven kunt u harde schijven met een capaciteit van maximaal 16 TB koppelen aan uw netwerk. De sleuven zijn geschikt voor 2,5-inch en 3,5-inch harde schijven. De DS220j-oplossing is voorzien van een bekroond besturingssysteem genaamd DiskStation Manager (DSM). Met deze intuïtieve gebruikersinterface kunt u eenvoudig bestanden delen en beveiligen met toegangscontrole. U kunt ook back-upmogelijkheden maken naar computers en mobiele apparaten zonder extra kosten. De DS220j biedt u ook een verscheidenheid aan apparaten, waaronder mobiele apps, cloud-back-updiensten, media streaming-apparaten en Surveillance Station. Zo kunt u al uw persoonlijke en professionele gegevens en activiteiten beheren.

7. Synology DiskStation DS223, NAS, Desktop, Realtek, RTD1619B.

5/5

Met de Synology DiskStation DS223 maak je je datacenter nog effectiever en kun je meer doen met minder. Met 2 GB DDR4 geheugen, een Realtek RTD1619B processor en ondersteuning voor SATA III, HDD en SSD opslag-drives, biedt deze NAS uitstekende prestaties. Daarnaast kan de Synology DiskStation DS223 vanuit een desktopbehuizing met actieve koeling worden bediend, waarbij de luchtstroom wordt geregeld door één ventilator. Deze Synology DiskStation biedt een verscheidenheid aan netwerkprotocollen, waaronder SMB1 (CIFS), SMB2, SMB3, NFSv3, NFSv4, NFSv4.1, NFS Kerberized sessions, iSCSI, HTTP, HTTPs, FTP en meer. Bovendien biedt de DiskStation DS223 eenvoudige configuratie, hoge beveiliging en een eenvoudig te gebruiken interface, waarmee het een veelzijdige oplossing biedt voor kleine en middelgrote bedrijven.

8. Synology DiskStation DS923+ NAS-server 4 bays AMD Ryzen R160 4 GB DDR4.

5/5

De Synology DiskStation DS923+ NAS-server biedt de beste oplossing voor gegevensopslag. Met 4 bays en een AMD Ryzen R160 4 GB DDR4-processor, kunt u meer dan 50 TB veilig opslaan. Bovendien is deze NAS-server uitgerust met een verscheidenheid aan functies, waaronder externe schijven, openbare cloud-accounts en het uitbreiden van de opslagcapaciteit met de DX517. De DS923+ is speciaal ontworpen om de overdrachtstijd te verkorten. U kunt extra snelle netwerken toevoegen en NVMe-schijven installeren voor een nog betere prestatie. Met deze NAS-server kunt u ook uw bedrijfsdata en persoonlijke bestanden synchroniseren, automatisch back-ups maken en zelfs uw eigen cloud-omgeving creëren. Zo hebt u altijd toegang tot uw gegevens, waar u ook bent.

9. Synology DS723+ RED 16TB (2x 8TB)

5/5

NO DESCRIPTION

10. Western Digital My Cloud EX2 Ultra 8TB NAS.

5/5

De Western Digital My Cloud EX2 Ultra 8TB NAS biedt de mogelijkheid om eenvoudig en snel al je bestanden, foto's, video's en meer op te slaan. De EX2 Ultra biedt een opslagcapaciteit van 8TB en kan draadloos worden verbonden met het internet, zodat je vanaf elk apparaat, waaronder smartphones, tablets, laptops, etc. toegang hebt tot al je bestanden. Met de My Cloud EX2 Ultra kun je eenvoudig back-ups maken en content ordenen. De EX2 Ultra maakt het mogelijk om back-ups uit te voeren van meerdere computers, smartphones en tablets in je eigen privénetwerk. Je hoeft geen dure abonnementen aan te schaffen om gebruik te maken van deze functie. Daarnaast is de EX2 Ultra voorzien van een geavanceerde beveiliging, waarmee je al je bestanden kunt beheren en beschermen. Je kunt ook gebruik maken van de optie 'privacy mode', waarmee je al je bestanden kunt verbergen voor anderen.

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de beste nas?

Ja, deze nas review is 100% onafhankelijk en eerlijk. Dit komt onder meer doordat wij bij deOpruimgids.nl niet met andere merken of fabrikanten samenwerken. Wij bieden alleen producten aan waar wij zelf voor 100% achterstaan. Dit maakt onze review ook 100% eerlijk.

Voor de selectie van de 10 beste nas zijn wij niet over één nacht ijs gegaan. Nee, wij hebben tientallen nas aan een keuring onderworpen. Daarbij hebben we onder meer naar de samenstelling, mogelijkheden, prijs en kwaliteit gekeken.

Ja, zeker. Veel van de nas die wij aanraden, gebruiken wij zelf ook in huis. Tevens is het dus goed om te weten dat wij dit onderzoek volledig zelf verricht hebben. Dit komt de betrouwbaarheid ook ten goede.

30 jun. 2023

Opruimen, opruimen en nog eens opruimen. Vroeger was ik met eigenlijk niks anders bezig, aangezien mijn man er vaak een puinhoop van maakte. Niet van zijn leven hoor, maar wel van ons huis. Dit gaf mij vooral veel inzichten hoe wij rommel kunnen voorkomen. Ook gaf het mij inzichten welke producten helpen om je huis opgeruimd te houden. Mede daarom werk ik met veel plezier aan deOpruimgids.nl. Op deze website voorzie ik je, samen met een team van specialisten, graag van de beste adviezen over de beste opruimproducten voor in huis.

Erica de Vries
Erica de Vries

Auteur

Onze laatste woord over nas

Je zal gemerkt hebben dat het heel lastig is om een goede keuze te maken als het gaat om het kopen van een nas. Ondanks dat, hebben we je wat hulp geboden door deze lijst van de beste 10 producten. Met deze lijst is het zeker makkelijker geworden om de beste nas te kiezen. Daarnaast hebben we ons uiterste best gedaan om de beste producten voor jou te vinden. De keuze voor een goede nas kan gecompliceerd zijn, maar met de informatie die we je gegeven hebben, zal het een stuk makkelijker zijn. Breng dus wat tijd door met het lezen van dit artikel en maak de beste keuze die bij je past.

Hoe vind je de beste nas voor in je huis?

Welke van bovenstaande 10 nas spreekt je het meeste aan? Het is goed voor te stellen dat je het lastig vindt om een antwoord op deze vraag te formuleren. Het aanbod is immers divers. Daarbovenop komt dat je ook niet elke dag een nieuwe nas koopt.

Je doet er daarom verstandig aan om niet over één nacht ijs te gaan. Om uiteindelijk tot de juiste koop te komen, is het ook verstandig om deze tips op te volgen:

Bepaal goed wat je van je nieuwe nas verwacht.

Met je nieuwe nas kun je uiteraard opruimen, maar wat verwacht je er nou precies van? Stel je bijvoorbeeld bepaalde eisen aan het gebruiksgemak? Of stel je bepaalde eisen aan de samenstelling? Denk hier op voorhand goed over na.

Ga altijd voor een kwaliteit nas.

Binnen het aanbod van nas kun je uit de producten van veel merken kiezen. Wij raden je aan om altijd voor een nas van een gerenommeerd product te kiezen. Deze producten zijn van de gewenste kwaliteit en doen wat ze moeten doen. Veel van deze producten staan ook nog goed aangeschreven.

Bepaal wat je ongeveer uit wilt geven voor een nas.

Heb je al enig idee hoeveel je idealiter aan je nieuwe nas uit wilt geven? Dit is ook een belangrijke vraag om op voorhand over na te denken. Als je weet wat je ongeveer uit wilt geven, maak je immers een nog betere schifting in het huidige aanbod.