1. laserprinter

De top 10 beste laserprinter van 2024

Er is altijd een moment dat je moet beslissen wat je wilt: een laserprinter of een reguliere printer. Wanneer je de voorkeur geeft aan een laserprinter, wordt het een stuk lastiger. Er zijn een heleboel opties waaruit je kunt kiezen. Gelukkig is er een manier om je weg te vinden in de wereld van laserprinters. In dit artikel worden de beste laserprinters besproken. We belichten de verschillende kenmerken, het gebruiksgemak en andere aspecten. Zo kun je het juiste product kiezen dat aan al je eisen voldoet.

Wat is de beste laserprinter? Vind hier de 10 beste laserprinters van 2024!

Wist je dat je veel gelukkiger bent in een geordend thuis? Wist je dat je veel beter werkt in een opgeruimd en geordend kantoor? Dit zijn prima redenen om een nieuwe laserprinter uit te kiezen. Graag helpen wij je hier een handje bij, aangezien het aanbod van laserprinter nogal uitgebreid is.

Wat is nou de beste laserprinter waar je voor kunt kiezen? Het antwoord op deze vraag hangt vooral van je eigen wensen en voorkeuren af. Ons doel is in ieder geval om jou op de 10 beste laserprinter te wijzen. Dat doen we in dit artikel. Neem onderstaande 10 reviews door en ontdek wat voor jou de beste laserprinter is.

Update: 2 aug. 2023

De 3 beste laserprinters in het kort besproken

Spreekt de aanschaf van een laserprinter je nu al aan? Logisch. Dit is simpelweg een zeer nuttig product voor in huis. Voordat je van het nuttige effect kunt genieten, moet je eerst de beste laserprinter uitkiezen. Graag raden wij je daarvoor aan om de 3 onderstaande reviews door te nemen. In deze 3 reviews maak je namelijk kennis met de 3 beste laserprinter van dit moment.

1. HP LaserJet M110we Laserprinter.

5/5

De HP LaserJet M110we Laserprinter is een innovatief apparaat dat ontworpen is om de meest efficiënte prestaties te leveren. U kunt rekenen op een snelle afdruksnelheid, zodat uw documenten worden afgedrukt zonder onnodig veel tijd te verliezen. De laserprinter maakt gebruik van HP+, het slimme printsysteem waarmee u eenvoudig verbinding kunt maken met elke locatie. De printer maakt gebruik van dynamische beveiliging om de kwaliteit van de afdrukken te verbeteren en te voorkomen dat er cartridges worden gebruikt die niet van HP zijn. Daarnaast biedt de HP LaserJet M110we Laserprinter de mogelijkheid om hergebruikte, gerecyclede en opnieuw gevulde cartridges te gebruiken. Dankzij de slimme technologie kunt u op een betrouwbare manier afdrukken die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Bovendien heeft de printer een geavanceerde firmware om de beveiligingsmaatregelen steeds up-to-date te houden. Zelfs als er eerder cartridges waren die wel werkten, worden deze door deze maatregelen geblokkeerd. Kortom, met de HP LaserJet M110we Laserprinter kunt u altijd rekenen op een uitstekende prestatie.

2. HP LaserJet M140we All-in-One Printer.

5/5

De HP LaserJet M140we is een krachtige, duurzame en multifunctionele printer die geschikt is voor elke kantooromgeving. De printer kenmerkt zich door zijn kleine formaat en heeft een stijlvol, modern design. Het apparaat heeft een krachtige lasertechnologie, waardoor het snel, betrouwbaar en stil printen mogelijk maakt. Dankzij de HP+ technologie kun je overal verbinding maken en printen, zelfs als je op afstand bent. De M140we is ook voorzien van een aantal slimme functies, zoals dubbelzijdig printen, scan- en kopieerfuncties en direct afdrukken vanaf USB. Ook heeft het een energiezuinige modus, waardoor je energie kunt besparen en de printer langer meegaat. De printer heeft een eenvoudige bediening en kan eenvoudig via de HP Smart app worden beheerd. Bovendien biedt het een hoge kwaliteit afdrukken met een kleurresolutie van 600 x 600 dpi. Met de HP LaserJet M140we All-in-One Printer krijg je een hoogwaardige printer met alle functionaliteiten die je nodig hebt.

3. Brother HL-1110 Laserprinter.

5/5

De Brother HL-1110 Laserprinter heeft een resolutie van 600 x 600 dpi, waardoor afdrukken van hoge kwaliteit worden gegarandeerd. De printer is ook voorzien van toner-besparingstechnologie waarmee het tonerverbruik wordt verminderd en de afdrukkosten worden verlaagd. Bovendien is de printer uitgerust met een geavanceerd drukvermogenssysteem waarmee afdrukken nog sneller kunnen worden gemaakt. De Brother HL-1110 Laserprinter is eenvoudig te installeren en te bedienen en een gebruiksvriendelijke bedieningspaneel bevat alle functies die je nodig hebt om optimaal gebruik te maken van deze printer. Ook heb je de beschikking over een aantal handige standaardverbindingen, waaronder USB 2.0, waardoor je de printer direct kunt aansluiten op je computer om direct van start te gaan.

Nog eens 7 (meer dan) goede laserprinters

Vind je de 3 bovenstaande laserprinter niet perfect? Dan is het verstandig om nog even verder te kijken. Ook op dit gebied helpen wij je graag een handje. Wij hebben immers een complete top 10 van de beste laserprinter voor je samengesteld. Neem ook 7 onderstaande reviews door. Mogelijk sluit één van de onderstaande 7 laserprinter het beste op jouw wensen aan.

4. Brother HL-L2350DW Laserprinter.

5/5

De Brother HL-L2350DW Laserprinter is voorzien van een geavanceerd technologisch systeem waardoor het afdrukken van tekst, foto's en afbeeldingen van hoge kwaliteit altijd een feest is. De printer is eenvoudig te installeren en te bedienen dankzij het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel en de draadloze opties, waaronder Wi-Fi Direct, maken het delen van documenten eenvoudig. Om de Brother HL-L2350DW Laserprinter te gebruiken hoef je geen inkt te vervangen of cartridges te verwisselen. Dankzij de hoogwaardige lasertechnologie kun je afdrukken maken met een scherpe tekst en heldere afbeeldingen, zonder de kosten van inkt. De printer heeft ook een automatische dubbelzijdige afdrukfunctie, waarmee je documenten met minder papier kunt afdrukken, waardoor je meer kosten kunt besparen.

5. Brother DCP-L2530DW All-in-One Laserprinter.

5/5

De Brother DCP-L2530DW is een betrouwbare all-in-one laserprinter die afdrukken produceert met een helderheid en kleurrijkheid van professionele kwaliteit. Deze printer is met name geschikt om documenten in hoge kwaliteit af te drukken, zoals presentaties, brochures en invulformulieren. Daarnaast is de Brother DCP-L2530DW uitgerust met een aantal handige functies, zoals dubbelzijdige afdrukken, een automatische documentfeeder en een grote papierlade met een capaciteit van 250 vel. Met de Brother DCP-L2530DW is het mogelijk om draadloos te printen via diverse apparaten, waaronder iOS en Android smartphones en tablets. Via de geïntegreerde Wi-Fi-verbinding print je eenvoudig documenten vanaf je laptop, tablet of smartphone. Daarnaast is de printer uitgerust met een energiebesparende modus, zodat je energiekosten kunt reduceren. Bovendien komt de printer geleverd met een gratis Brother-app, waarmee je eenvoudig documenten print vanaf je computer of mobiele apparaat.

6. Brother MFC-L2710DW All-in-One Laserprinter.

5/5

De Brother MFC-L2710DW All-in-One Laserprinter is een veelzijdig en betrouwbaar apparaat. Het is ontworpen voor drukke huishoudens en kleine kantoren die flexibiliteit en betrouwbare prestaties nodig hebben. De printer biedt een snelle afdruksnelheid van 24 pagina's per minuut voor professionele documenten en is uitgerust met een ADF-documentenvoer voor het gemakkelijk verwerken van meerdere pagina's. Met de Brother MFC-L2710DW behaal je een hoge kwaliteit afdrukken met een resolutie van maximaal 2400 x 600 dpi. Daarnaast is deze printer ook uitgerust met een automatische dubbelzijdige afdrukfunctie, waarmee je tijd en papier bespaart. Ook het scannen en kopiëren van documenten is eenvoudig. Met de draadloze netwerkverbinding kun je de printer gemakkelijk gebruiken vanaf je laptop, smartphone of tablet. Daarbij is de printer ook eenvoudig te installeren en te gebruiken.

7. Brother HL-L2370DN Laserprinter.

5/5

De Brother HL-L2370DN Laserprinter is een uitgebreide en betrouwbare machine die is ontworpen om uw drukwerk zo snel en eenvoudig mogelijk af te handelen. De printer beschikt over een dubbelzijdige afdrukmogelijkheid, waardoor u meer kunt afdrukken in minder tijd. Het biedt ook een hoge printkwaliteit met zwart-wit afdrukken met een resolutie van 2400 x 600 dpi. U kunt ook dubbelzijdig afdrukken met hoge kwaliteit en snelheid. De HL-L2370DN is voorzien van een geïntegreerde netwerkverbinding, waardoor u gemakkelijk verbinding kunt maken met uw netwerk en afdrukken vanaf meerdere computers. De Brother HL-L2370DN Laserprinter is ook gebouwd met een energiezuinig ontwerp dat helpt energie te besparen en uw bedrijfskosten te verlagen. Het biedt ook een ingebouwde tonercartridge, waardoor u minder tijd besteedt aan het vervangen van cartridges. De printer heeft een hoge duurzaamheid, waardoor hij geschikt is voor gebruik in drukke huishoudens en kleine kantoren. Met de Brother HL-L2370DN Laserprinter kunt u gemakkelijk en snel afdrukken, waardoor uw drukwerk efficiënt en met hoge kwaliteit wordt afgehandeld.

8. Brother DCP-1610W Draadloze All-in-One Laserprinter.

5/5

De Brother DCP-1610W Draadloze All-in-One Laserprinter is een krachtige en betrouwbare printer die je gemakkelijk kunt gebruiken vanaf je computer of mobiele apparaat. Met behulp van draadloze connectiviteit via WiFi kun je vanaf elke plek op het netwerk printen, kopiëren en scannen. De printer heeft een hoge printkwaliteit met een resolutie van 2400 x 600 dpi en een snelheid van 20 pagina's per minuut. Met de Brother DCP-1610W kun je ook dubbelzijdig printen om papier te besparen. Het bedieningspaneel is eenvoudig te bedienen met een twee-lijn LCD-scherm en knoppen voor de verschillende functies. De printer is uitgerust met een ingebouwd geheugen van 64 MB, waardoor je makkelijk meerdere documenten kunt printen. Daarnaast kun je de printer ook gebruiken om documenten direct naar e-mailadressen te verzenden.

9. Brother HL-L2310D Laserprinter.

5/5

De Brother HL-L2310D laserprinter is een krachtige en stille printer met een hoge prestatie. Met een printcapaciteit van 24 pagina's per minuut en een hoge printresolutie van 2400 x 600 dpi kunt u er zeker van zijn dat uw documenten er professioneel uitzien met een heldere, scherpe afdruk. Bovendien wordt er automatisch dubbelzijdig geprint, waardoor papier- en inktverbruik worden beperkt. De HL-L2310D is ook speciaal ontworpen voor eenvoudig en veilig gebruik. De printer is voorzien van een kleuren LCD-scherm dat duidelijke instructies geeft over de installatie en het gebruik van de printer. Bovendien heeft de printer ook een beveiligde verbinding, waardoor de printer op een beveiligde manier kan worden aangesloten op het netwerk. Met de Brother iPrint&Scan-app kunt u de printer ook draadloos op afstand bedienen. De HL-L2310D is uitgerust met een USB-poort voor directe verbinding met een computer of laptop.

10. Brother HL-1210W Draadloze Laserprinter.

5/5

Met de Brother HL-1210W draadloze laserprinter wordt printen gemakkelijk. Deze compacte printer is geschikt voor een thuiskantoor of kleine werkruimte. Met een printresolutie van 2400 x 600 dpi worden tekst en afbeeldingen haarscherp afgedrukt. De HL-1210W heeft een hoge afdruksnelheid van 22 pagina's per minuut, zodat u uw documenten snel kunt afdrukken. Deze laserprinter beschikt over een hoge draadloze veiligheid met een WPA2-encryptie. Dus u kunt draadloos printen met deze printer vanaf een apparaat verbonden met hetzelfde netwerk. Het is ook mogelijk om via USB of AirPrint te printen. De HL-1210W heeft speciale software, waarmee u documenten kunt scannen en opslaan op uw computer. Dit maakt het gemakkelijk om documenten op te slaan en te delen. De HL-1210W heeft een hoge capaciteit voor papier, met een papierlade voor 150 vel. U kunt ook ander papier gebruiken zoals envelopes, labels en kunststof kaarten. U kunt de printer ook eenvoudig configureren met de Brother-app, waarmee u gemakkelijk de printerinstellingen kunt wijzigen. U kunt ook direct printen vanaf een smartphone of tablet. De HL-1210W is een energiezuinige printer die energie bespaart door automatisch in sluimerstand te gaan na een bepaalde tijd.

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de beste laserprinter?

Ja, deze laserprinter review is 100% onafhankelijk en eerlijk. Dit komt onder meer doordat wij bij deOpruimgids.nl niet met andere merken of fabrikanten samenwerken. Wij bieden alleen producten aan waar wij zelf voor 100% achterstaan. Dit maakt onze review ook 100% eerlijk.

Voor de selectie van de 10 beste laserprinter zijn wij niet over één nacht ijs gegaan. Nee, wij hebben tientallen laserprinter aan een keuring onderworpen. Daarbij hebben we onder meer naar de samenstelling, mogelijkheden, prijs en kwaliteit gekeken.

Ja, zeker. Veel van de laserprinter die wij aanraden, gebruiken wij zelf ook in huis. Tevens is het dus goed om te weten dat wij dit onderzoek volledig zelf verricht hebben. Dit komt de betrouwbaarheid ook ten goede.

30 jun. 2023

Opruimen, opruimen en nog eens opruimen. Vroeger was ik met eigenlijk niks anders bezig, aangezien mijn man er vaak een puinhoop van maakte. Niet van zijn leven hoor, maar wel van ons huis. Dit gaf mij vooral veel inzichten hoe wij rommel kunnen voorkomen. Ook gaf het mij inzichten welke producten helpen om je huis opgeruimd te houden. Mede daarom werk ik met veel plezier aan deOpruimgids.nl. Op deze website voorzie ik je, samen met een team van specialisten, graag van de beste adviezen over de beste opruimproducten voor in huis.

Erica de Vries
Erica de Vries

Auteur

Onze laatste woord over laserprinter

Het deed ons goed te zien dat je interesse had in ons artikel over de top 10 producten. Door de informatie die we hebben verstrekt ben je hopelijk wat meer op de hoogte van de verschillende laserprinters. Uiteindelijk is de keuze aan jou, maar we hopen dat je door onze gedetailleerde informatie een weloverwogen keuze kunt maken. We streven er steeds naar je zo goed mogelijk te informeren, zodat je een betere kwaliteit product kunt kopen. Als je samen met ons overweegt wat er aan laserprinters uitgebracht is, dan kun je waarschijnlijk een item kiezen die het beste bij je wensen past. We wensen je veel succes bij je zoektocht naar het perfecte product!

Hoe vind je de beste laserprinter voor in je huis?

Welke van bovenstaande 10 laserprinter spreekt je het meeste aan? Het is goed voor te stellen dat je het lastig vindt om een antwoord op deze vraag te formuleren. Het aanbod is immers divers. Daarbovenop komt dat je ook niet elke dag een nieuwe laserprinter koopt.

Je doet er daarom verstandig aan om niet over één nacht ijs te gaan. Om uiteindelijk tot de juiste koop te komen, is het ook verstandig om deze tips op te volgen:

Bepaal goed wat je van je nieuwe laserprinter verwacht.

Met je nieuwe laserprinter kun je uiteraard opruimen, maar wat verwacht je er nou precies van? Stel je bijvoorbeeld bepaalde eisen aan het gebruiksgemak? Of stel je bepaalde eisen aan de samenstelling? Denk hier op voorhand goed over na.

Ga altijd voor een kwaliteit laserprinter.

Binnen het aanbod van laserprinter kun je uit de producten van veel merken kiezen. Wij raden je aan om altijd voor een laserprinter van een gerenommeerd product te kiezen. Deze producten zijn van de gewenste kwaliteit en doen wat ze moeten doen. Veel van deze producten staan ook nog goed aangeschreven.

Bepaal wat je ongeveer uit wilt geven voor een laserprinter.

Heb je al enig idee hoeveel je idealiter aan je nieuwe laserprinter uit wilt geven? Dit is ook een belangrijke vraag om op voorhand over na te denken. Als je weet wat je ongeveer uit wilt geven, maak je immers een nog betere schifting in het huidige aanbod.