1. grafische rekenmachine

De top 10 beste grafische rekenmachine van 2024

Met verwondering kijken veel mensen naar de technologische ontwikkelingen van de afgelopen jaren. Bijzonder blijven de verbazingwekkende innovaties binnen de wereld van informatica waarvan de grafische rekenmachine een belangrijke speler is. Wanneer studenten, ouders of mensen die op zoek zijn naar een krachtige rekenmachine, tegen een muur op lopen omdat er zoveel verschillende producten zijn, zullen ze blij zijn met de informatie in dit artikel. Hierin belichten we de top 10 beste grafische rekenmachines van het moment.

Wat is de beste grafische rekenmachine? Vind hier de 10 beste grafische rekenmachines van 2024!

Wist je dat je veel gelukkiger bent in een geordend thuis? Wist je dat je veel beter werkt in een opgeruimd en geordend kantoor? Dit zijn prima redenen om een nieuwe grafische rekenmachine uit te kiezen. Graag helpen wij je hier een handje bij, aangezien het aanbod van grafische rekenmachine nogal uitgebreid is.

Wat is nou de beste grafische rekenmachine waar je voor kunt kiezen? Het antwoord op deze vraag hangt vooral van je eigen wensen en voorkeuren af. Ons doel is in ieder geval om jou op de 10 beste grafische rekenmachine te wijzen. Dat doen we in dit artikel. Neem onderstaande 10 reviews door en ontdek wat voor jou de beste grafische rekenmachine is.

Update: 4 aug. 2023

De 3 beste grafische rekenmachines in het kort besproken

Spreekt de aanschaf van een grafische rekenmachine je nu al aan? Logisch. Dit is simpelweg een zeer nuttig product voor in huis. Voordat je van het nuttige effect kunt genieten, moet je eerst de beste grafische rekenmachine uitkiezen. Graag raden wij je daarvoor aan om de 3 onderstaande reviews door te nemen. In deze 3 reviews maak je namelijk kennis met de 3 beste grafische rekenmachine van dit moment.

1. Texas Instruments TI-84 Plus CE-T Python Edition Grafische rekenmachine.

5/5

De TI-84 Plus CE-T Python Edition grafische rekenmachine is een slimme keuze voor iedereen die graag programmeren in Python. Deze rekenmachine biedt niet alleen de vertrouwde functies die je van een rekenmachine mag verwachten, maar heeft ook de extra functie van Python programmeren. Hiermee kun je je kennis en vaardigheden op het gebied van programmeren verder vergroten. De rekenmachine heeft een speciale Python App, waarmee je gemakkelijk en handig kunt programmeren. Deze rekenmachine is uitgerust met een kleurenscherm, waardoor je de resultaten van je programma's nog duidelijker kunt zien. Ook heeft de rekenmachine een ingebouwde USB-poort, waarmee je je programma's kunt opslaan en verzenden. Daarnaast heeft het een batterij met een lange levensduur, zodat je zonder zorgen kunt programmeren. De TI-84 Plus CE-T Python Edition grafische rekenmachine is de perfecte keuze als je je kennis op het gebied van programmeren wilt uitbreiden. Met dit apparaat kun je zowel de vertrouwde functies van een rekenmachine gebruiken als het programmeren in Python leren. Hiermee kun je de resultaten van je programma's duidelijk zien en je programma's gemakkelijk opslaan en verzenden.

2. Casio fx-CG50 Grafische rekenmachine LCD kleurenscherm Voorzien van Nederlandse examenstand.

5/5

Casio fx-CG50 Grafische Rekenmachine is voorzien van een LCD kleurenscherm en is voorzien van Nederlandse examenstand. De weergave is 8 regels x 21 karakters, waarbij er grafieken en gegevens in 7 kleuren kunnen worden weergegeven. Het scherm is opsplitsbaar in Graph/Graph en Graph/Tabel. De rekenmachine heeft een examenmodus waarbij de toegang tot het gebruikersgeheugen beperkt is tijdens toetsen. Er is 61 kB gebruikersgeheugen en 16 MB flash geheugen, waarmee updates kunnen worden gedownload via de app. Met de bijgeleverde kabel kan je rekentoestel aansluiten op een rekentoestel of PC. Er is ook de mogelijkheid om externe gegevensverwerkingsapparaten te verbinden zoals een datalogger type CLAB. Er is ook een directe overdracht mogelijk van .txt, .csv en .py bestanden. De rekenmachine heeft een schuifdeksel en de afmetingen zijn (H x B x D mm): 18,6 x 89,0 x 188,5. Het gewicht is 272 g met batterijen inbegrepen. Er zijn 4 x AAA (LR03) batterijen nodig om de rekenmachine te gebruiken. De rekenmachine heeft een garantie van 3 jaar. De natuurlijk weergave is Natural V.P.A.M. en de kleurweergave is meer dan 65.000 kleuren. Er is 28 waarden-/constantengeheugen en er zijn elementaire wiskunde functies, zoals sin, cos, tan en inverse hyperbolische functies. Er is ook een mogelijkheid om te omrekenen van graden naar radiaal en gon, sexagesimaal <> decimaal en van polair <> rechthoekig. Bovendien is er eenheidomrekeningen en basis berekeningen.

3. Casio wetenschappelijke rekenmachine FX-991DEX, Duitstalige versie.

5/5

De Casio wetenschappelijke rekenmachine FX-991DEX, Duitstalige versie is een innovatieve rekenmachine met vele voordelen. De nieuwe LCD-scherm heeft een resolutie die vier keer hoger is dan de bekende FX ES Plus-serie. De ClassWiz-serie beschikt ook over een nieuwe hardware met een snellere processor en twee keer zoveel geheugen. Ook is deze rekenmachine voorzien van een Natural Textbook Display voor een natuurlijke invoer en uitvoer. Verder wordt de FX-991DEX geleverd met een nieuwe erop te schuiven hardcase wat de rekenmachine extra beschermt. Het is een compacter formaat van 77 x 165,5 x 11,1 mm en heeft een gewicht van 90 g, wat het extra draagbaar maakt. De rekenmachine is voorzien van zonne-energie en batterij (1x LR44), waardoor het energiezuinig is. Met de 552 verschillende functies kan de gebruiker de meeste rekenopdrachten uitvoeren.

Nog eens 7 (meer dan) goede grafische rekenmachines

Vind je de 3 bovenstaande grafische rekenmachine niet perfect? Dan is het verstandig om nog even verder te kijken. Ook op dit gebied helpen wij je graag een handje. Wij hebben immers een complete top 10 van de beste grafische rekenmachine voor je samengesteld. Neem ook 7 onderstaande reviews door. Mogelijk sluit één van de onderstaande 7 grafische rekenmachine het beste op jouw wensen aan.

4. Texas Instruments TI-84 Plus CE-T Python Edition Grafische rekenmachine + Verlengde garantie.

5/5

De Texas Instruments TI-84 Plus CE-T Python Edition Grafische Rekenmachine is een echte must-have voor iedereen die wiskundige problemen moet oplossen. Omdat het een vergelijkbare eigenschappen heeft als de TI-84 Plus CE-T, is het een uiterst krachtige en betrouwbare rekenmachine. Het heeft een high-resolutie backlight-kleurenscherm, waardoor je al je berekeningen en grafieken makkelijk kunt lezen, ook als je in slecht verlichte ruimtes werkt. De oplaadbare batterij maakt het gebruik van de rekenmachine nog makkelijker. Met de Python App kun je programmeren in Python voor basiswiskunde, statistiek, wiskundige analyse en wetenschappelijke rekenmachine. De rekenmachine heeft ook Nederlandse examenstand, wat verplicht is bij de examens wiskunde. Daarnaast heeft deze rekenmachine ook een verlengde garantie, zodat je er zeker van bent dat je de beste kwaliteit krijgt. Met deze Texas Instruments TI-84 Plus CE-T Python Edition Grafische Rekenmachine ben je altijd voorbereid voor aanstaande wiskundeproblemen.

5. HP Prime Graphing Calculator G2.

5/5

De HP Prime Graphing Calculator G2 is een van de weinige rekenmachines die momenteel beschikbaar zijn met een multi-touch-enabled kleurenscherm. Beoogde gebruikers kunnen de functies van de HP Prime activeren door deze kort aan te raken. Het besturingssysteem dat de HP Prime gebruikt, is vergelijkbaar met dat van smartphones of tablets, waardoor het voor de meeste gebruikers gemakkelijker is om de rekenmachine te bedienen. De HP Prime Graphing Calculator G2 is bovendien voorzien van een grafische functie die meer dan 50 soorten graphics kan produceren, waaronder 2D-graphics, 3D-graphics, rekenkundige functies en meer. Het is ook mogelijk om vooraf gemaakte grafieken te manipuleren en aan te passen. Dankzij de gemakkelijk te bedienen besturingselementen kunnen gebruikers hun grafieken moeiteloos bewerken. Ook biedt de HP Prime Graphing Calculator G2 een uitgebreide reeks vooraf geïnstalleerde voorbeeldprogramma's die kunnen worden gebruikt als leermiddel.

6. Texas Instruments Grafische Rekenmachine TI-Nspire™ CX II-T.

5/5

Met de TI-Nspire™ CX II-T van Texas Instruments hebben leerlingen toegang tot een compleet geïntegreerd leeromgeving voor bètavakken. De handheld heeft een krachtige processor, een verbeterd ontwerp en extra dynamische wiskundetoepassingen. Met de leerlingen- en lerarensoftware kunnen leerlingen hun gegevens verzamelen en op de computer of iPad® gebruiken. De handheld is snel en eenvoudig te bedienen en heeft een intuïtieve gebruikersinterface. Bovendien biedt de TI-Nspire™ CX II-T een breed scala aan functies, waaronder een ingebouwde woordverwerker, geavanceerde grafieken en diagrammen, geavanceerde statistieken en 3D-grafieken. Daarnaast biedt de TI-Nspire™ CX II-T ook toegang tot een uitgebreide bibliotheek met honderden programma's en documenten. Hiermee kunnen leerlingen dynamische wiskunde- en wetenschappelijke concepten aanleren.

7. Texas Instruments TI-Nspire™ CX II-T CAS Grafische Rekenmachine.

5/5

De Texas Instruments TI-Nspire™ CX II-T CAS Grafische Rekenmachine is een geweldige oplossing voor studenten die hun studies willen verbeteren. Het is een krachtige, kleine en lichtgewicht rekenmachine met een veelzijdige functie die kan worden gebruikt voor het oplossen van problemen in wiskunde, natuurwetenschappen en techniek. Deze rekenmachine biedt een unieke benadering van de problemen, waardoor de leerlingen in staat zijn om de problemen praktisch te begrijpen. De TI-Nspire™ CX II-T CAS Grafische Rekenmachine biedt een breed scala aan functies, waaronder geavanceerde wiskundige functies zoals algebra en calculus, geavanceerde ruimtelijke representatie, stapsgewijze instructies, formulegebaseerde input, ingebouwde kleurenscherm en bewegingssensoren. Het kleurenscherm maakt het mogelijk om gegevens, grafieken en figuren duidelijk te presenteren, terwijl de ingebouwde bewegingssensor de student in staat stelt de leerstof eenvoudig te navigeren. Daarnaast biedt de TI-Nspire™ CX II-T CAS Grafische Rekenmachine ook een veelzijdige applicatie die de student in staat stelt om documenten en gegevens te beheren, te communiceren en te delen met anderen.

8. TI 84 Plus CE-T Python Edition + Beschermhoes + verlengde garantie + Laadkabel.

5/5

De TI 84 Plus CE-T Python Edition is een innovatieve grafische rekenmachine die de perfecte combinatie vormt tussen traditioneel rekenwerk en moderne technologie. De TI-84 Plus CE-T is voorzien van een backlight kleurenscherm met hoge resolutie, waardoor je de cijfers en grafieken duidelijk kunt lezen. Ook is deze rekenmachine voorzien van een oplaadbare batterij voor een langere gebruiksduur. Bovendien bevat deze rekenmachine een Nederlandse examenstand die verplicht is bij wiskunde examens. Met de Python App kan je het rekenwerk aanvullen met programmeren in Python. Zo kun je de rekenmachine gebruiken om te programmeren, complexe wiskunde en statistiek te berekenen, en meer. Daarnaast heb je met deze aankoop ook een beschermhoes en verlengde garantie, en een laadkabel. Door deze extra’s ben je verzekerd van een lange levensduur van de rekenmachine en een optimale bescherming.

9. Texas Instruments TI 84-Plus CE-T Grafische rekenmachine.

5/5

De Texas Instruments TI 84-Plus CE-T Grafische rekenmachine biedt studenten veelzijdige mogelijkheden voor het oplossen van wiskundige problemen. Het is een slanke en lichte rekenmachine met een helder backlight en een hoge resolutie kleurenscherm. Hij is een opvolger van de TI-84 Plus C Silver Edition en heeft een oplaadbare batterij. Je kunt er afbeeldingen aan je grafieken toevoegen, waardoor je werkstukken een kleurrijkere uitstraling krijgen. Deze rekenmachine is ook goedgekeurd voor gebruik op het centraal eindexamen HAVO & VWO en International Baccalaureate® (IB). Daarnaast heeft deze versie ook een examenstand, waardoor je je opdrachten nog eenvoudiger kunt uitvoeren. Daarom is deze rekenmachine een ideaal alternatief voor de TI-84 Plus. Met deze rekenmachine kun je complexe wiskundige problemen eenvoudiger oplossen, waardoor je prestaties op school enorm verbeterd.

10. HP Prime Grafische Rekenmachine.

5/5

De HP Prime Graphing Calculator is een veelzijdige handheld rekenmachine die geschikt is voor zowel studenten als docenten. Het beschikt over een kleurenscherm en een intuïtief touchscreen-interface met gebruikersvriendelijke navigatie. Bovendien biedt het een uitgebreide rekenkundige en statistische functies. De HP Prime Graphing Calculator is ook uitgerust met vele andere functionaliteiten, waaronder een 3D-grafiektoepassing en een serie geavanceerde programmeren- en besturingselementen. Deze kunnen worden gebruikt om complexe wiskundige problemen te oplossen, waarbij inzichtgevende grafieken en gedetailleerde resultaten worden weergegeven. De rekenmachine ondersteunt ook veel verschillende bestandsformaten, waaronder HP Prime-documenten, PDF's, afbeeldingen en audio. Dit maakt het eenvoudig om bestanden tussen apparaten te delen.

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de beste grafische rekenmachine?

Ja, deze grafische rekenmachine review is 100% onafhankelijk en eerlijk. Dit komt onder meer doordat wij bij deOpruimgids.nl niet met andere merken of fabrikanten samenwerken. Wij bieden alleen producten aan waar wij zelf voor 100% achterstaan. Dit maakt onze review ook 100% eerlijk.

Voor de selectie van de 10 beste grafische rekenmachine zijn wij niet over één nacht ijs gegaan. Nee, wij hebben tientallen grafische rekenmachine aan een keuring onderworpen. Daarbij hebben we onder meer naar de samenstelling, mogelijkheden, prijs en kwaliteit gekeken.

Ja, zeker. Veel van de grafische rekenmachine die wij aanraden, gebruiken wij zelf ook in huis. Tevens is het dus goed om te weten dat wij dit onderzoek volledig zelf verricht hebben. Dit komt de betrouwbaarheid ook ten goede.

30 jun. 2023

Opruimen, opruimen en nog eens opruimen. Vroeger was ik met eigenlijk niks anders bezig, aangezien mijn man er vaak een puinhoop van maakte. Niet van zijn leven hoor, maar wel van ons huis. Dit gaf mij vooral veel inzichten hoe wij rommel kunnen voorkomen. Ook gaf het mij inzichten welke producten helpen om je huis opgeruimd te houden. Mede daarom werk ik met veel plezier aan deOpruimgids.nl. Op deze website voorzie ik je, samen met een team van specialisten, graag van de beste adviezen over de beste opruimproducten voor in huis.

Erica de Vries
Erica de Vries

Auteur

Onze laatste woord over grafische rekenmachine

Met behulp van dit artikel heb je een goede hulp gehad bij het maken van een keuze uit de top 10 beste grafische rekenmachines. Hierbij hebben we de producten met zorg uitgekozen dus je hoeft geen lastige keuzes meer te maken. Als je ervoor kiest om een grafische rekenmachine te kopen, zou je een grote investering doen in een product dat je talloze mogelijkheden biedt. Uiteindelijk ben jij degene die het beste product voor jouw kunt kiezen dat aansluit bij je behoeftes. Het selecteren van de beste optie wordt aanzienlijk vereenvoudigd met de bovenstaande lijst van toplijst. Daarnaast is het een goed idee om gedetailleerde informatie over elk product dat je overweegt te verkrijgen. Neem de tijd om klantrecensies te lezen die kunnen helpen bij het beoordelen van de producten. Het onderzoeken van de functies van elk product en het vergelijken ervan met anderen, zal ook helpen bij het uiteindelijke keuzeproces. Zorg ervoor dat je genoeg informatie verzamelt over het product voordat je een aankoop doet, zodat je de beste optie kunt kiezen.

Hoe vind je de beste grafische rekenmachine voor in je huis?

Welke van bovenstaande 10 grafische rekenmachine spreekt je het meeste aan? Het is goed voor te stellen dat je het lastig vindt om een antwoord op deze vraag te formuleren. Het aanbod is immers divers. Daarbovenop komt dat je ook niet elke dag een nieuwe grafische rekenmachine koopt.

Je doet er daarom verstandig aan om niet over één nacht ijs te gaan. Om uiteindelijk tot de juiste koop te komen, is het ook verstandig om deze tips op te volgen:

Bepaal goed wat je van je nieuwe grafische rekenmachine verwacht.

Met je nieuwe grafische rekenmachine kun je uiteraard opruimen, maar wat verwacht je er nou precies van? Stel je bijvoorbeeld bepaalde eisen aan het gebruiksgemak? Of stel je bepaalde eisen aan de samenstelling? Denk hier op voorhand goed over na.

Ga altijd voor een kwaliteit grafische rekenmachine.

Binnen het aanbod van grafische rekenmachine kun je uit de producten van veel merken kiezen. Wij raden je aan om altijd voor een grafische rekenmachine van een gerenommeerd product te kiezen. Deze producten zijn van de gewenste kwaliteit en doen wat ze moeten doen. Veel van deze producten staan ook nog goed aangeschreven.

Bepaal wat je ongeveer uit wilt geven voor een grafische rekenmachine.

Heb je al enig idee hoeveel je idealiter aan je nieuwe grafische rekenmachine uit wilt geven? Dit is ook een belangrijke vraag om op voorhand over na te denken. Als je weet wat je ongeveer uit wilt geven, maak je immers een nog betere schifting in het huidige aanbod.